(ВИДЕО) ПОЛНЕЊЕ И СТРЕЛБА ОД ОРУЖЈЕ ЗА ПОМАЛКУ ОД 2 СЕКУНДИ !

Погледнете како изгледа менување на магацинот за муниција за помалку од 2 секунди, а притоа и елиминирање на непријателска сила

Read more

(ВИДЕО) Од сите страни нападната полициска станица во Париз!

Во југоисточното предградие на Париз, група од повеќе од 40 засега неидентификувани напаѓачи вчеравечер направиле обид за упад во полициската

Read more

(ВИДЕО) Парче мебел кое секој љубител на оружје го остава без здив!

И додека во нашата земја добивањето на дозвола за набавка на оружје знае да трае со месеци (некогаш и години)

Read more

(ВИДЕО) Со што располагаат Франција и Турција и во кого е воената надмоќ?!

Статијата и видеото кои што следуваат во продолжение се од информативен карактер, и во нити еден случај не се со

Read more

(ВИДЕО) Во Русија од вчера одекнуваат експлозии на секои 20 минути!

Русија: Одекнуваат експлозии на секои 20 минути, во загрозените складишта моментално има повеќе од 75.000 тони муниција. Во регионот Рјазан

Read more

(ВИДЕО) Платеник го моли Бога за помош додека паѓаат гранати на сите страни!

На социјалните мрежи деновиве започна да кружи видео од (наводно) сириски платеник во Азербејџан, кој зборува за време на гранатирање

Read more

(ВИДО) Детонирани четири авионски ракети со вкупна маса од 2 тона!

Припадниците на Министерството за вонредни состојби на Русија на Крим неутрализираа нешто повеќе од 80 експлозивни предмети кои се со

Read more