Руски воен предавник пребегува од земјата со ,,ЛОВЕЦ” !

Иако ранет успева да го направи најспектакуларното бегство од земјата во целата историја на СССР. Пред нешто повеќе од 30

Read more

На денешен ден (14.03.2001) веќе беа започнати пукотниците, со кој беше обележан почетокот на војната во градот Тетово.

На денешен ден (14.03.2001) веќе беа започнати пукотниците, со кој беше обележан почетокот на војната во градот Тетово. Демонстрациите кои

Read more