(ВИДЕО) Бомбардерите кои ја надлетаа Македонија пресретнати од Руски ,,сухои” !

Двата американски стратешки бомбаредри „Б-1 лансер“ што денеска ја прелетаа Македонија се пресретнати над Црно Море од руски „сухои“ –

Read more