Министерството за Одбрана на Русија, отвoри канцеларија во Белград!

Во согласност со договорот меѓу владите на Србија и Русија, Министерството за одбрана на Србија објави дека офивијално e започната

Read more

(ВИДЕО) Потег со кој Турција ги разлути САД кои одговорија со закани!

Наводно во текот на вчерашниот ден, Турција, изврши проба на Рускиот систем за противвоздушна одбрана С-400. АНКАРА, Турција – Турција,

Read more

(ВИДЕО) Бомбардерите кои ја надлетаа Македонија пресретнати од Руски ,,сухои” !

Двата американски стратешки бомбаредри „Б-1 лансер“ што денеска ја прелетаа Македонија се пресретнати над Црно Море од руски „сухои“ –

Read more