(ВИДЕО) Во Русија од вчера одекнуваат експлозии на секои 20 минути!

Русија: Одекнуваат експлозии на секои 20 минути, во загрозените складишта моментално има повеќе од 75.000 тони муниција. Во регионот Рјазан

Read more

(ВИДЕО) Платеник го моли Бога за помош додека паѓаат гранати на сите страни!

На социјалните мрежи деновиве започна да кружи видео од (наводно) сириски платеник во Азербејџан, кој зборува за време на гранатирање

Read more

Разорна експлозија го потресе Бејрут !

Разорна експлозија го потресе најголемиот град на Либан, Бејрут. Социјалните мрежи ги преплавија видеа од експлозијата во Либанскиот град Бејрут.

Read more