ГОЛЕМА АКЦИЈА! СЕ АПСАТ ПОЛИЦАЈЦИ!

Во тек е голема полициска акција во која се апсат полициски службеници поради оддавање службени тајни информации.

На истите им се одземени мобилните телефони, доека истите се пред надлежен јавен обвинител, од Обвинителството додаваат дека во моментов не можат да изнесат повеќе детали околу случајот.

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА Полициска акција ги тресе Чаир и Грчец! Се сузбиваат нарко картели!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува линк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *