(ВИДЕО) Празник за очи! Девојки стрелаат од огнено оружје!

Иако најчесто на полигоните за стрелање доминантен е машкиот пол, тоа не е случај во ова видео!
Уживајте во неделниот одмор и релаксирајте се со следното видео!

Не го пропуштајте видеото во следнава статија МОЖЕА ДА ЗАГИНАТ! ВОЕНИ ЛУДОРИИ !

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *