Проф. Др. Владимир Трајковски со совети против корона вирусот!

Актуелниот КОРОНА ВИРУС се појави и во Македонија.

Со почетно жариште во Кина, Корона вирусот пристигна и во Македонија. Имено во текот на вчерашниот ден беше потврден првиот случај на корона вирус во нашата држава.
Се работи за женска особа на возраст од 50 години со живеалиште во Скопје. Во раните утрински часови истата била хоспитализирана при што и се пружа соодветна медицинска помош.

Совети за превенција од Корона Вирусот!

Проф. Др. Владимир Трајковски на својата фејзбук група јавно ги сподели своите совети за превенција од Корона Вирусот

10 мои совети за превенција од #Coronavirus #COVID-191. Витамин Д3 1 табл./ден2. Витамин Ц најмалку 1 гр/ден3….

Posted by Prof. Dr. Vladimir Trajkovski on Wednesday, February 26, 2020

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) Извршени атентати врз претседатели на пет моќни држави!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *