СЕ УРНА ХЕЛИКОПТЕР НА МВР!

Денес околу 11.30 часот е пријавено дека на стара платформа до Полициската станица  на Г.П. „Меѓународен Аеродром Скопје“ откако наполнил гориво хелихоптер на МВР од типот M 17 при полетувањето се урнал. Како една од причините за падот на хеликоптерот се смета силниот ветер кој го зафатил регионот.

Во самиот хеликоптер биле пет лица на екипажот. Според првичните информации достапни за јавноста во овој момент само едно лице е со лесни телесни повреди.

извор Сител

МОЖЕБИ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ ЗА Уривање на Руски хеликоптер во Чеченија!

МОЖЕБИ САКАТЕ ДА ПРОЧИТАТЕ ЗА (ВИДЕО) ПОРАДИ ВРНЕЖИ ОД СНЕГ ХЕЛИКОПТЕР ПРИНУДНО СЛЕТАН НА АВТОПАТ!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *