(ВИДЕО) Со што располагаат Франција и Турција и во кого е воената надмоќ?!

Статијата и видеото кои што следуваат во продолжение се од информативен карактер, и во нити еден случај не се со

Read more

(ВИДЕО) Платеник го моли Бога за помош додека паѓаат гранати на сите страни!

На социјалните мрежи деновиве започна да кружи видео од (наводно) сириски платеник во Азербејџан, кој зборува за време на гранатирање

Read more