(ВИДО) Детонирани четири авионски ракети со вкупна маса од 2 тона!

Припадниците на Министерството за вонредни состојби на Русија на Крим неутрализираа нешто повеќе од 80 експлозивни предмети кои се со

Read more

Разорна експлозија го потресе Бејрут !

Разорна експлозија го потресе најголемиот град на Либан, Бејрут. Социјалните мрежи ги преплавија видеа од експлозијата во Либанскиот град Бејрут.

Read more