(ВИДЕО) Транспортер со маринци налетува на нагазна мина !

При движење низ пустински предел, транспортерот кој што пренесува маринци преминува преку нагазна мина која се активира. Веднаш по експлозија

Read more

(ВИДЕО) Во Русија од вчера одекнуваат експлозии на секои 20 минути!

Русија: Одекнуваат експлозии на секои 20 минути, во загрозените складишта моментално има повеќе од 75.000 тони муниција. Во регионот Рјазан

Read more

Разорна експлозија го потресе Бејрут !

Разорна експлозија го потресе најголемиот град на Либан, Бејрут. Социјалните мрежи ги преплавија видеа од експлозијата во Либанскиот град Бејрут.

Read more