(ВИДЕО) Транспортер со маринци налетува на нагазна мина !

При движење низ пустински предел, транспортерот кој што пренесува маринци преминува преку нагазна мина која се активира. Веднаш по експлозија

Read more

(ВИДЕО) ПОЛНЕЊЕ И СТРЕЛБА ОД ОРУЖЈЕ ЗА ПОМАЛКУ ОД 2 СЕКУНДИ !

Погледнете како изгледа менување на магацинот за муниција за помалку од 2 секунди, а притоа и елиминирање на непријателска сила

Read more