(ВИДЕО) 57 истрели за 2 минути! Без промашување!

Дански специјалец за само 2 минути успеа да упати 57 истрели во мети, а притоа да не промаши нити еден истрел.

Погледнете како изгледа тоа:

Повеќе прочитајте тука (ВИДЕО) Припадник на Руските специјални сили кој ќе ве остави без зборови!

Повеќе прочитајте тука ,,Дозвола за убивање – Низ што се поминува секој Руски снајперист!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *