(ВИДО) Детонирани четири авионски ракети со вкупна маса од 2 тона!

Припадниците на Министерството за вонредни состојби на Русија на Крим неутрализираа нешто повеќе од 80 експлозивни предмети кои се со потекло од Втората светска војна.

Ваквите проектили биле пронајдени на територијата на Карченската тврдина известуваат од Russia Beyond, додека истите биле пренесени во специјални возила на полигонот во Багарево.

Помеѓу детонираните предмети исто така беше извршена и детонација на четири експлозивни авионски бомби чија севкупна маса била повеќе од два тона.

За повеќе вакви вести следете не на нашата Фејзбук страна МИСИЈА24

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА Кина против Русија!? Податоци кои ќе ве изненадат!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *