Mark Steele – Водечки експерт за системски оружја во светот тврди ,,5G е убиец”

Додека мислењата на народот се поделени и едни сметаат дека 5G е ,,тивок убиец” додека други се со ставот дека технологијата го движи човештвото напред, на YouTube се појавува видео во кое врвни експерти од оваа област обелоденуваат факти за оваа мрежа.

Имено голем дел од нив сметаат дека мрежата 5G е крајно штетна и лошо влијае на човечкиот организам, и истата би била причина за многубројни болести кај луѓето.

Погледнете го видеото во целост и самите утврдете дали ваквата мрежа е добра или лоша за нас луѓето но и целиот жив свет.

Исто така по социјалните мрежи се појави и видео на кое човек објаснува како влијае зрачењето од 5G предавателите врз природата, а како пример прикажа дрво кое е во фаза на распаѓање и како причина ја наведе 5G мрежата

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАТЕ ТУКА Оружје кое користи топлотни бранови Active Denial System

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) СРБИЈА НАОРУЖАНА ДО ЗАБИ ОД СТРАНА НА РУСИЈА!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *