(ВИДЕО) Милиметарски прецизен снајперски погодок кој спаси живот!

Синоним за добар снајперист е мирна рака и ,,докторски” прецизен погодок на метата.

Филмовите честопати се граничат со реалноста, за тоа сведочи видеото кое што следува во продолжение.

Поранешниот офицер на Колумбос SWAT, Мајк Плумб, зборува за милиметарски прицезниот погодок во пиштолот на осомниченото лице, дејствието е снимено во 1993 година и се уште претставува еден од најдобрите погодоци забележани на камера.

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) КАМЕРМАН ЗАСТРЕЛАН ОД СНАЈПЕРИСТ ЗА ВРЕМЕ НА СНИМАЊЕ !

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) ГО ПРЕЛАЖА СНАЈПЕРИСТОТ И СЕ СПАСИ ОД СИГУРНА СМРТ !

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *