(ВИДЕО) Митралезот го стопи пригушувачот како да е од пластика!

Супресорот или пригушувачот кој што беше користен во ова видео е од марката Silencerco SWR.

Целта на самото видео е да се провери издржливоста на самиот пригушувач и да се воочат промените кој ќе настанат по испукувањето на 700 куршуми во една рунда. Исто така експериментот е направен со цел да се провери и издржливоста на самиот митралез.

Она што е изненадувачки во самото видео е тоа што пригушувачот издража само околу 350 до 400 испалувања при што целосно беше уништен, додека единствен проблем кај митралезот беше тоа што никој не сакал да го чисти истиот.

Се работи за M249 кој испалува 700 куршуми во една рунда без никаква пауза, па ви предлагаме да го погледнете следното видео.

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) Новиот ак – 103 може да порази цела армија! ПОГЛЕДНЕТЕ И ЗОШТО !

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА Како да стигнете до автоматско оружје за помалку од 48 часа!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува линк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *