(ВИДЕО) ПОЛНЕЊЕ И СТРЕЛБА ОД ОРУЖЈЕ ЗА ПОМАЛКУ ОД 2 СЕКУНДИ !

Погледнете како изгледа менување на магацинот за муниција за помалку од 2 секунди, а притоа и елиминирање на непријателска сила во истото тоа време.

Во продолжение погледнете уште едно видео, овај пат менувањто на магацинот за муниција го извршува ,,МАРИНЕЦ”.

ЗА ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) Презентација на цврстина или лудост ?!?

ЗА ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) БРУТАЛЕН ТЕСТ ! АК-201 Е НЕУНИШТЛИВ !

КУТЛЕШ МАИЦИ ПОПУСТ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *