(ВИДЕО) Со што располагаат Франција и Турција и во кого е воената надмоќ?!

Статијата и видеото кои што следуваат во продолжение се од информативен карактер, и во нити еден случај не се со цел да поттикнат било каков конфликт !

Што навистина би се случило доколку Франција и Турција објават војна, со што овие две држави располагаат и што се би можеле да употребат едни против други погледнете во видеото кое што следува.

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) Американски полицаец се најде во незавидна позиција!

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) Руски МИГ – 31 слетува на писта без едно тркало!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *