(ВИДЕО) Транспортер со маринци налетува на нагазна мина !

При движење низ пустински предел, транспортерот кој што пренесува маринци преминува преку нагазна мина која се активира.

Веднаш по експлозија следуваше и втора која се случи во непосредна близина на првата.

Повеќе прочитајте тука (ВИДЕО) Голем инцидент! Воен авион од типот СУ-25 испали ракета додека стои на пистата!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *