(ВИДЕО) Воената моќ на нашиот ЈУЖЕН СОСЕД споредена со Турција!

Статијата и видеото кое што следува се од информативен карактер, и во нити еден случај не се со намера да поттикнат било каков конфликт.

YouTube каналот GLOBAL ANALYSIS објави видео во кое ја споредува воената моќ на нашиот ЈУЖЕН СОСЕД и Турција. Во ова видео е направена детална споредба на копнените, морските и воздушните сили на двете држави, и сликовито е прикажано со што истите располагаат.

Дали е доволно моќна Грција да се спротивстави на Турција и што навистина би се случило доколку овие две држави објават војна една на друга, погледнете во видеото кое што следува!

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) Со што располагаат Германија и Турција и во кого е воената надмоќ?!

ПОВЕЌЕ ПРОЧИТАЈТЕ ТУКА (ВИДЕО) ВОЕНАТА МОЌ НА РУСИЈА И ТУРЦИЈА!

Забрането е било какво превземање на материјали од порталот Misija24 доколку страната која ги превзема истите не поставува хиперлинк до изворот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *