За нас

Мисија24, воен сајт кој се занимава со следење на сите актуелни случувања во светот на ВОЕН и БЕЗБЕДНОСЕН план.

Обработување на најновите воени откритија на тема Опрема и Модернизација.

Разработување на случувања од Историјата. 

Предлог Филмови.

Најразлични ВИДЕА поврзани со нашата тематика.

Сајтот постојано го надоградуваме со нови, актуелни и интересни категории.

Бидете во тек со најновите случвања. 

ВАШЕТО ИНФОРМИРАЊЕ Е НАША МИСИЈА(24).